Verkkosivustomme osoite on: https://xn--kira-qoa.fi.

Rekisteriseloste ja tietosuoja 22.6.2020

 

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, yrityksen asiakkaita sekä maksuttomien tuotteiden tilaajia. 

 

  1. Rekisterinpitäjä:

Kåira
yritys raunikoivisto Y2848471-3

  1. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Rauni Koivisto, Lahdentie, 05830 Hyvinkää, posti@kåira.fi

  1. Rekisterin nimi

Kåiran tilaajarekisteri

  1. Rekisteriin liittyvät sivustot

https://kåira.fi/

  1. Käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä sähköiseen markkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja.

Henkilötietojen käsittelyn oikeutusperusteena on suostumus tai sopimus.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä.
Rekisteri uutiskirjeen tilaajista sisältää asiakkaan nimen ja sähköpostin.

Uutiskirjeen tilaaja voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietoja jokaisen uutiskirjeen mukana olevasta linkistä.

 

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen syntymisen yhteydessä.

Uutiskirjeen tilaajien rekisterin tiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa jonkin maksuttoman oppaan tai minikurssin tai ostaa jonkin yrityksen tarjoaman digitaalisen tuotteen. 

  1. Yksityisyys ja tietosuoja

www.kåira.fi-sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa.

Henkilötietoja sisältävään rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä on oikeutettu käyttämään vain sivuston ylläpitäjä ja yhteistyökumppanit, kuten verkkosivujen palveluntarjoaja Hosting-palvelu ja verkkokaupan kirjanpitäjä, jotka sijaitsevat Suomessa.  

Rekisteri on asianmukaisesti suojattuna rekisterinpitäjän tiloissa tai asianmukaisesti suojatulla palvelimella ja palvelussa, jonka tietosuojan taso on määräysten mukaiseksi.

 

  1. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

MailChimp rekisteriä hyödynnetään MailChimp -sähköpostimarkkinoinnin palvelussa, ja sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi ja sähköpostiosoite) käsitellään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella olevien yritysten palvelussa uutiskirjeiden lähettämiseksi. Yritykset ovat ilmoittaneet noudattavansa EU:n tietosuoja-asetuksen määräyksiä (GDPR):

  • Mailchimp-sähköpostimarkkinointipalvelu
  • Google Forms -kyselylomakkeet
  • Holvi/verkkokauppa Kåiran studiokauppa
  1. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Rauni Koivistolle allekirjoitetulla kirjeellä, osoitetiedot yllä.

Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta

 

  1. Oikeus tietojen korjaamiseen

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

 

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet                                                                                                                                                                                    Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

 

Henkilötietojen säilytysajat

Uutiskirjerekisteriä tarkastellaan 3 kk välein ja mikäli henkilö ei ole avannut hänelle lähetettyjä sähköposteja 3 kuukauteen, hänen tietonsa poistetaan rekisteristä.

 

  1. Evästeet

Sivustoilla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja https://kåira.fi/-sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee lopettaa.

Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimesi asetuksista. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

 

14. Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla posti@kåira.fi.

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 22.6.2020